kolmapäev, 30. oktoober 2013

Kohvi- maitselised brownie’d - Martin Theo

Mis parem moodus oleks külma sügisaega vürtsitada vähese šokolaadi ja sooja kohviga!? Järgnev retsept kombineerib just need kaks elementi üheks maitsvaks tervikuks.

Kogus                Koostis- ja maitseained
175 g                 Tume šokolaad
175 g                 Või
3 tk                    Muna
2.5 dl                 Suhkur
1 dl                    Jahu
0.5 dl                 Espresso või väga kange kohv
100 g                 Sarapuupähklid





1. Haki tume šokolaad. Sulata kastrulis või ja tõsta tulelt. Tükelda hulka šokolaad ja sega sulamiseni. Kalla juurde kohv.

2. Vahusta munad ja suhkur kohevaks vahuks. Lisa šokolaadisegule. Sega õrnalt juurde jahu ning hakitud pähklid.

3. Vala tainas küpsetuspaberiga vooderdatud 25 x 25 cm ahjuvormi. Puista peale hakitud šokolaad ja küpseta 175-kraadises ahjus 30 minutit.
 




Natuke köögi võlukunsti ja valmis kõik saigi. Valmistasin plaaditäie (20 tk) aga eks degusteerima peab ka ning müüki läheb 16 tk.




















Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar